Lekker loungen

De temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich met regelmaat zien! Tijd om je tuin klaar te maken met een heerlijke loungebank voor buiten. Want loungen is dé perfecte manier om comfortabel van het weer te genieten. Met een fijne loungebank creëer je een plek waar je tot rust kan komen of je werk kunt doen terwijl je wat vitamine D opdoet.

JOUW PERFECTE LOUNGEBANK

De keuze in onze winkel is reuze! Maar waarschijnlijk heb jij al wat keuzes gemaakt betreft formaat, materiaal en kleur. Toch? Zo kun je ons assortiment aan loungesets opdelen in een aantal categorieën. Ga voor een loungeset-dining, met hoge eettafel voor urenlang tafel-plezier. Of kies jij voor een loungebank met lage tafel? Om languit te relaxen en te genieten van een uitgebreide borrel.

Tot slot hangt de keuze van jouw ideale loungeset nog af van het materiaal. Heb je een voorkeur voor onderhoudsvrije materialen? Kies dan bijvoorbeeld voor aluminium, gecombineerd met trendy all weather kussens. Of kies voor een meer natuurlijke look en ga voor hout of webbing.

Welke loungeset je ook kiest, een nieuwe loungeset en een goede dosis zon zorgen ervoor dat jij een optimale buitenbeleving kunt creëren. Heerlijk relaxen, eten, loungen en borrel: daar gaan we van genieten! Neem een kijkje bij ons in de winkel en laat je adviseren door onze experts!