Intratuin Breda / Inspiratie / Buitenleven / Mediterraans geluk!

Mediterraans geluk!

In de tuin van je vakantiedromen moet het voelen alsof het altijd vakantie is. En wie wil dat nou niet? Wil je dit gevoel realiseren? Gebruik dan planten die de zon goed kunnen verdragen en je misschien zelfs doen denken aan je favoriete vakantiebestemming in het zonnige zuiden. Denk bijvoorbeeld aan mooie citrusbomen, olijfbomen of een vijg op stam. Deze bomen zijn warmte gewend en slaan vocht op in hun dikke bladeren. Hierdoor zullen ze niet snel uitdrogen in een langere periode van droogte.

TOEPASSEN IN DE TUIN

Naast de bekende mediterrane planten zijn er ook genoeg bloeiende planten die goed in deze sfeer passen en jouw vakantie tuin opvrolijken met mooie kleuren. Denk aan Bougainvillea, lavendel of de Oleander. Plaats deze planten in een mooie pot in een aarde tint. Combineer jouw planten met grote terracotta potten en kies voor lichte, zandkleurige bestrating. Accentueer het mediterrane thema door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals riet, webbing en linnen stoffen. Ook waterelementen en knusse schaduwplekjes zorgen ervoor dat jij je waant in het zonnige zuiden!

MEDITERRANE SALE!

Bij Intratuin Breda ontvang je het hele najaar 25% korting op bijna álle mediterrane buitenplanten! Olijfbomen, een vijg op stam of mooie palm, allemaal sterk afgeprijsd, dus grijp je kans!