Terwijl we hier en daar nog genieten van een warme nazomer, zijn we bij Intratuin Breda helemaal klaar voor een HAPPY HERFST seizoen! Move over, lente en zomer, wij hebben zin in het najaar!

De herfst is prachtig, maar misschien soms ook een beetje verwarrend. We zien de zon wat minder, de dagen worden korter en we zijn minder veel buiten dan op lange, zwoele zomerdagen. Toch heeft de herfst ook zóveel moois te bieden! De kleuren in de natuur veranderen en na een zomer vol uitjes, is het is tijd om meer aandacht te schenken aan een fijn en gezellig thuis.

DE TUIN

Wist je dat het najaar het perfecte aanplant seizoen is? Naast het aanharken van gevallen bladeren en het afdekken van je tuinset en opruimen van overige zomer decoratie, kun je het najaar gebruiken om een voorsprong te nemen op het voorjaar!

Het najaar is de perfecte tijd van het jaar om bepaalde soorten tuinplanten aan te planten, zodat ze beter kunnen aarden en in het voorjaar extra groot en mooi zijn. Bomen, struiken, heggen, struiken en voorjaarsbollen zijn geschikt om aan te planten in het najaar.

MEER HERFSINSPIRATIE VOOR HUIS EN TUIN

GEZELLIGHEID IN HUIS

De kleuren in de natuur veranderen volop in het najaar, en ook in huis voeren we deze warme en gezellige kleuren graag door! In onze winkel vind je weer een heleboel super toffe nieuwe trends voor in huis! Maak het met een paar kleine aanpassingen knus en gezellig. Verander de sierkussens en plaids op de bank. Maak een gezellig herfst-plateau voor op tafel en haal al je kandelaars en kaarsen uit de kast voor een knusse herfstavond op de bank!