Intratuin Breda / Inspiratie / Nieuws / Het goede doel 'Prinses Maxima Centrum'

Het goede doel ‘Prinses Maxima Centrum’

Zoals elk jaar zamelen we tijdens de kerstperiode weer geld in voor een goed doel. Dit jaar: het Prinses Máxima Centrum. Je kunt in onze winkel op diverse plaatsen een donatie doen, via een QR code kun je per bank een bijdrage leveren, of doneer wat kleingeld in onze wensput. Ook verkopen we speciale kersthangers van het Prinses Maxima Centrum waarmee je het ziekenhuis steunt bij hun missie: ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Wens jij de kinderen symbolisch geluk toe met de aanschaf van het gelukspoppetje? Hang dit ornament op een mooie plek in je boom en steun daarmee tegelijkertijd dit goede doel. Je vind dit gelukspoppetje in onze winkel. Namens Prinses Máxima Centrum en Intratuin Breda; bedankt!