Intratuin Breda / Inspiratie / Nieuws / Kerst sale | 40% korting op kerstartikelen

Kerst sale | 40% korting op kerstartikelen

De jaarlijkse kerstsale van Intratuin Breda zit er weer aan te komen. Een dag waar we allemaal op hebben zitten wachten! Van 27 december tot 7 januari profiteer je van 40% korting op alle kerstartikelen. En dan ook echt alles.

De traditionele kerstsale bij Intratuin is al jaren een succes. Bij de meeste winkels staan enthousiaste shoppers al ruim voor de openingstijd in de rij. En dat is ook niet heel gek want je kunt nog geweldige deals scoren. Dat kersthuisje wat je zo graag wilde maar je te duur vond? Of die kerstverlichting waar jouw oog al een aantal keer op is gevallen? Dit is het moment om alvast kerstinkopen voor volgend jaar in huis te halen.

Wij kijken er erg naar uit jullie te verwelkomen tussen 27 december en 7 januari.

Wees er op tijd bij want wij verwachten drukke dagen en op = op.