Intratuin Breda / Inspiratie / Binnenleven / KLEURRIJK VOORJAAR

KLEURRIJK VOORJAAR

NIEUWE COLLECTIE, PURA VIDA!

Met deze kleurrijke trend genaamd Pura Vida ga je all out! Een dosis levendige kleuren en vrolijke printjes maakt dit thema tot een waar feestje! De unieke patronen zijn uitbundig en gevarieerd. Durf te mixen en combineer strepen, stippen, blokken en organische vormen. Leef je uit!

Hier en daar heeft deze trend wat invloeden uit Spanje of Mexico maar het is vooral een feestje om deze stijl helemaal eigen te maken. Durf jij het aan?

KLEURRIJKE WORKSHOPS

Ben jij een echte creatieveling en wil je deze kleurrijke woontrend doortrekken in een eigen creatie? Dat kan! Er staan een heleboel toffe, kleurrijke workshops op de planning dit voorjaar! Schrijf je snel in en doe gezellig mee!

KLEURRIJKE WORKSHOPS