Intratuin Breda / Inspiratie / Binnenleven / LENTE EVENTS 2024

LENTE EVENTS 2024

SUPER SPRING EVENT!

Geniet op donderdagavond 21 maart van 18.00 tot 21.00 van een unieke lenteavond. Laat je verrassen en inspireren tijdens dit feestelijke event met diverse culinaire verrassingen, entertainment, een creatieve inloopworkshop, inspirerende demo’s en bloemen uit onze pop-up pluktuin! Daarnaast ontvang je alléén op deze avond maar liefst 20% korting op het gehele assortiment!*

Benieuwd naar de voorwaarden van deze kortingsactie, klik op onderstaande button.

ACTIEVOORWAARDEN

LENTE LIEFDE WEEKEND

Heb je zin in een voorjaarsuitje met het hele gezin? Kom dan gezellig langs tijdens ons Lente Liefde weekend! Op zaterdag en zondag 23&24 maart organiseren we een feestelijk event waar we de lente vieren! Geniet van culinaire verrassingen van de barbecue, laat je inspireren door het seizoen en proef de lente bij diverse proeverijtjes! Voor de kids is er ook genoeg leuks te beleven! Ga op de foto met roodkapje of de bloemenelf, pluk een bosje bloemen in de pop-up pluktuin of doe mee met de kinderworkshop!