VROLIJK PASEN

31 MAART & 1 APRIL IS HET PASEN!

De vrolijke Paasdagen staan voor de deur! De meest fleurige feestdagen van het jaar! En voor velen ook de ultieme start van het voorjaar. Tijd om de lente je huis binnen te laten! Sfeervol gedekte tafel, een uitgebreide brunch, zachte kleuren en natuurlijk een goed versierde paastak!

Laat je inspireren bij ons in de winkel door de mooiste Paasversiering en paastak-decoratie! Ook vind je bij ons álles voor een sfeervol gedekte tafel. Mooi tafeltextiel, luxe serviezen, vrolijke decoratie en verfijnd glaswerk!

Pasen is hét moment voor een toffe, creatieve workshop! Wij hebben een hele toffe DIY op de planning staan! Op 23 maart maken we samen een ”Ei Vol Voorjaar”! Creëer een grillig ei met natuurlijke materialen en we vullen deze met mooie voorjaarsstelen! Meedoen? Schrijf je snel in! Vol=vol!

EI VOL VOORJAAR WORKSHOP