KIDSWORKSHOPS

ELKE WOENSDAG KIDSWORKSHOPS

Woensdagmiddag, knutselmiddag!

Op woensdag kunnen kids elke week van 15.00 tot 16.30 komen knutselen op het Klimaatplein in de koude kas bij Intratuin Breda! Iedere week bedenken we een leuke, creatieve workshop waar onze kleinste groen-liefhebbers zich mee kunnen uitleven! De workshops passen bij het seizoen en hebben altijd een groene knipoog naar ons mooie tuincentrum!

De ouders/verzorgers ontvangen bij aanvang een koffiecoupon om een lekkere kop koffie of thee te nuttigen in de Proeftuin of bij Smaak Beleving.

Schrijf je vooraf in voor jouw favorieten workshop en doe mee! Last minute deelnemen? Dat kan meestal ook! Bel op de dag zelf even voor de beschikbaarheid en betaal bij aankomst bij de klantenservice.

''CACTUS KNUTSELEN'' | RESERVEER HIER
BIJENMIDDAG | GRATIS DEELNAME!
''BLOEMENSLINGER'' | RESERVEER HIER
''AARDBEIENPOTJE'' | RESERVEER HIER
''BLOEMENPLANKJE VOOR MOEDERDAG'' | RESERVEER HIER
''EEN EIGEN TUINTJE'' | RESERVEER HIER