Intratuin Breda / Inspiratie / Binnenleven / SEIZOEN MUST-HAVES

SEIZOEN MUST-HAVES

YES, TIJD VOOR HET BUITENSEIZOEN!

En bij dat heerlijke (hopelijk lange!) buitenseizoen hoort natuurlijk een tuin waar je ultiem gelukkig van wordt! Een fijne lounge of diningset, een koffiesetje om in het ochtendzonnetje te genieten van je kopje koffie. Weelderige planten in de border, een mooie zomerbloeier in de pot en fijne tuinaccessoires in de stijl die helemaal past bij jou! Klinkt goed, toch?

PURA VIDA, HET GOEDE LEVEN…

Met deze nieuwe, kleurrijke trend genaamd Pura Vida ga je all out! Een dosis levendige kleuren en vrolijke printjes maakt dit thema tot een waar feestje! De unieke patronen zijn uitbundig en gevarieerd. Durf te mixen en combineer strepen, stippen, blokken en organische vormen.

Het leuke is dat je eigenlijk elke tuinset kunt aankleden met mooie accessoires uit dit vrolijke thema. Geef je tuin een kleurrijke boost met kussens, een buitenkleed, opvallende parasol, bonte planten en klaar is je tuin van het goede leven!

TIJDLOOS MOOI

Is knallen met kleur niet helemaal je ding en geniet je meer van natuurlijke materialen, rust en luxe? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze sets stralen een bepaalde tijdloze luxe uit waar je járen plezier van zal hebben. Trendy design, kwaliteit en fijne prijzen. Moderne ontwerpen uitgevoerd in aluminium of wicker voor een lang leven en degelijke uitstraling.

tuinmeubel assortiment