Intratuin Breda / Inspiratie / Events / John De Bever bij Intratuin Breda!

John De Bever bij Intratuin Breda!

IK ZET JOU IN HET ZONNETJE!

De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar! Intratuin, John de Bever en de Zonnebloem vieren samen feest!

Wanneer: 30 juni, om 13.00 uur   

Waar: parkeerplaats Intratuin Breda

En al 75 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen.

Met maarliefst 29.000 vrijwilligers zorgen ze ervoor dat mensen met een lichamelijke beperking aangesloten blijven bij de samenleving om sociaal isolement te voorkomen. Want een lichamelijke beperking mag nooit een belemmering zijn.

Dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We trappen deze actieweek af bij Intratuin Breda op zondag 30 juni! Samen met niemand minder dan de Bevers maken we er een groot feestje van!

Evanthia Seeds & Plants heeft een speciale potzonnebloem ontwikkeld: Sunsation Sunflower. Van elke verkochte potzonnebloem in actieverpakking gaat er €1,- naar Nationale Vereniging de Zonnebloem.

KOOP EEN ZONNEBLOEM EN STEUN DE ZONNEBLOEM!

Van 30 juni t/m 7 juli organiseren we de jaarlijkse Sunsation Sunflower actie. Er worden speciale Sunsation Sunflower potzonnebloemen verkocht voor het goede doel! Je shopt zo’n prachtige zonnebloem in pot voor maar €2,95. Van elke verkochte potzonnebloem gaat er €1,- naar Nationale Vereniging de Zonnebloem.

OPTREDEN VAN DE BEVERS!

Trotse ambassadeurs van de zonnebloem; De Bevers! Op zondag 30 juni zijn ook de Bevers aanwezig om van deze feestelijke dag een éxtra groot succes te maken!
Om 13.00 uur trappen we feestelijk af en kun je genieten van een optreden van John de Bever!