WORDT EEN BBQ TOPPER
Beleef een gezellige middag voor hete vuren met als resultaat een heerlijk 3 gangen diner en het opdoen van veel kennis over diverse technieken, ingrediënten en materialen. Je werkt met de nieuwste modellen van Ofyr en The Bastard. Dit alles onder leiding van een professionele grillmaster! Schrijf je in voor deze workshop samen met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s en ga naar huis met nieuwe grill-skills waarmee je iedereen dit najaar zult verrassen!
DATA MASTERCLASS:
Zaterdag 10 mei, 11.00 – 15.00 uur (nog 20 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 14 juni, 11.00 – 15.00 uur (nog 20 plaatsen beschikbaar)
Zondag 29 juni, 11.00 – 15.00 uur (nog 20 plaatsen beschikbaar)
Zondag 24 augustus, 11.00 – 15.00 uur (nog 20 plaatsen beschikbaar)
Een gezellige, sfeervolle en ongedwongen middag op het BBQ-terras!
Annuleren:
Wanneer je door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de workshop, dien je dit minimaal 48 uur van te voren door te geven aan Intratuin Breda. Mail bij annulering naar info@breda.intratuin.nl of bel naar 076 5812500. Bij een tijdig doorgegeven annulering kijken we samen graag naar een alternatieve datum waarop je alsnog kunt deelnemen. Wanneer dit niet de wens is of niet tot de mogelijkheden behoort, zal Intratuin Breda het reeds betaalde bedrag storneren.
Bij een latere annulering ontvang je geen geld terug.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
– Een +/- 4 uur durende workshop bij Intratuin Breda.
– Uitleg over technieken en demonstraties van een échte grill-master.
– Je gaat in kleine groepjes aan de slag en bereid samen een heerlijk 3 gangendiner op verschillende BBQ modellen.
– Je werkt met verse ingrediënten, passend bij het seizoen.
– 2 drankjes zijn inbegrepen.
– Alle recepturen krijg je mee naar huis zodat je het thuis precies zo kunt namaken.
– En natuurlijk: proeven wat je maakt! Geniet na afloop van heerlijke gerechten.
– Beleef een super gezellige en ongedwongen middag op ons gezellige terras, samen met andere BBQ-liefhebbers.
– Álles wordt vers bereid. Je leert een gerecht dus écht van nul af aan te bereiden.
MENU
Voorgerecht:
Warm gerookte zalm met een zoetzuur van komkommer met een yoghurt dille crème afgemaakt met een crumble van wasabi.
***
Hoofdgerecht:
Gepofte aardappel met daarop pulled chicken, een fris harissa-sausje en gegrilde venkel.
***
Dessert:
Een trifle van limoncello mascarpone, een witte chocolade blondie en lemoncurd gegarneerd met Bastogne.