Intratuin Breda / Binnenleven / Seizoen op tafel

SEIZOEN OP TAFEL

De zomer is in volle gang en er is geen betere manier om optimaal te genieten van het mooie weer dan door samen met vrienden en familie aan een sfeervol gedekte tafel te genieten van een heerlijke borrel of barbecue! Bij Intratuin Breda hebben we alles in huis wat je nodig hebt om van jouw zomeravond een feestje te maken!

Creëer een fijne plek waar iedereen samenkomt. Besteed aandacht en liefde aan je buitentafel en maak het gezellig met tafelkleden, lopers, placemats en mooi servies! Wij hebben natuurlijk alles in huis voor die prachtig gedekte tafel. Hou je van uitgebreid koken of barbecueën? Dan hebben wij een ruim assortiment fijne (en lekkere!) producten. Ook voor handige keukenhulpjes, smaakvolle olies, kruiden, sauzen en borrelhapjes ben je bij ons aan het juiste adres!

EEN KIJKJE OP DE AFDELING

BEWAREN EN MEENEMEN

Handig om te bewaren of juist om mee te nemen! Je vers gesmeerde boterhammen in een mooie broodtrommel en je pasta in een trendy voorraadpot! Stijlvol én duurzaam. Ontdek ons ruime, slimme en handige assortiment van MEPAL!

Check online het assortiment

VOOR BIJ DE KOFFIE

De heerlijke, zoete siroopjes van Monin, de lekkerste koffiebonen van de Biggelaar, of zoete lekkernijen zoals meringues, cakemixen en chocolade…..

Check online het assortiment

HET MOOISTE SERVIES

Mooie glazen, borden, schalen en kopjes geven een hele nieuwe sfeer aan je eettafel. Ontdek de diverse serviezen bij ons in de winkel. Je vindt bij ons porselein, aardewerk servies, maar ook melamine en kunststof. Ontdek het ruime assortiment van onder andere Blond Amsterdam, Mica Decorations, Laura Ashley, Gusta, J-line, Rice en nog veel meer!

Check online het assortiment

VOOR BIJ DE BBQ

Geef je vlees, vis en groentegerechten extra smaak op je bord met de juiste sauzen en rubs van diverse heerlijke a-merken! Met de juiste kruiden en sauzen is je barbecue helemaal compleet! Ontdek de heerlijke producten van onder andere Jack Daniels, Just BBQ en Sweet Baby Rays.

Check online het assortiment

ONZE ANDERE BINNENLEVEN CATEGORIEËN