BARBECUE’S

Ben je een ervaren girllmaster of juist een beginner in de barbecue wereld? Geen probleem, onze enthousiaste BBQ-experts staan voor je klaar om je te adviseren en helpen je bij het vinden van het perfecte model. Ga voor een compacte houtskoolbarbecue of kies voor een geavanceerde gasbarbecue met meerdere branders. Bij ons vind je wat je zoekt!

WELKOM BBQ LIEFHEBBER!

We heten je graag van harte welkom op onze grote barbecue afdeling! Ben je van plan een barbecue aan te schaffen? Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander! We helpen je graag met het kiezen van het perfécte model, passend bij jouw voorkeuren en wensen.

ONS BBQ ASSORTIMENT

HOUTSKOOL

De houtskoolbarbecue is de meest traditionele onder de barbecues. Bereid op authentieke wijze je gerecht boven de hete kolen. Neem er lekker de tijd voor, zodat het vlees, de vis of groente die heerlijke originele rooksmaak krijgen.

Check online het assortiment

KERAMISCH

De keramische barbecue is zeer geschikt voor de echte buitenkok. Door de trendy ei-vorm is deze barbecue zeer geliefd bij veel beginners en de ervaren BBQ-er. Deze barbecue heeft het vermogen om warmte langer vast te houden, wat ideaal is voor slow cooking. Vlees of vis blijft op deze wijze extra sappig, mals en smaken blijven heerlijk bewaard.

Check online het assortiment

ELEKTRISCHE BBQ

De elektrische barbecue staat bekend om gemak en comfort! Deze uitvoering is een uitstekend alternatief wanneer je veilig en eenvoudig wil genieten van een barbecue op je tuin of balkon. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Simpel toch?

Check online het assortiment

GASBARBECUE

Net als de elektrische barbecue is de gasbarbecue snel klaar voor gebruik, rap op temperatuur en heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast zorgt zo’n exemplaar op gas nauwelijks voor rookvorming. Een fijn voordeel aan dit model!

Check online het assortiment

GEREEDSCHAP EN ACCESSOIRES

Met de juiste accessoires en gereedschappen maak je je barbecue helemaal compleet! Want goed gereedschap is het halve werk! Naast BBQ modellen vind je op onze afdeling alle benodigdheden om je heerlijke BBQ avond nóg gemakkelijker en prettiger te maken. Denk ook aan een passende beschermhoes, dan geniet je jarenlang van je nieuwe barbecue!

Check online het assortiment

WORDT EEN BBQ TOPPER

De BBQ is binnen, nu de grill-skills nog! Intratuin Breda gaat je helpen om een BBQ topper te worden! Doe mee met een creatieve en inspirerende BBQ masterclass en krijg les van een échte grill-master van The Bastard & Ofyr!

Schrijf je hier in

MAAK JE BBQ COMPLEET

Ontdek ook onze heerlijke sauzen, rubs, tafelkleden en serviezen en maak je BBQ-avond helemaal af met een goed gedekte tafel vol lekkers. Maak er een heerlijke zomer van!

Heerlijk tafelen

WIJ VERKOPEN ONDER ANDERE:

ONZE ANDERE BUITENLEVEN CATEGORIEËN