Intratuin Breda / Buitenleven / Buitenplanten

GROEN MAAKT GELUKKIG!

Daar waar de frisse lucht heerlijk naar binnen waait en de natuurlijke geuren van het seizoen je tegemoet komen. Het groene hart van de winkel; de afdeling buitenplanten! Wij zijn trots op ons grote assortiment buitenplanten, in alle soorten, vormen en maten. Bomen, struiken, vaste planten, perkgoed, klimplanten of heesters… een mooie tuinplant zorgt voor een natuurlijke, gezonde en gezellige sfeer in je tuin of op je balkon.

OP ZOEK NAAR MEDITERRAANS GELUK

Ervaar het gevoel van de zomer! Waan je in het zuiden en geniet van wat verkoelende schaduw onder jouw eigen mediterrane, groene vriend. Palmen, olijfbomen en de mooiste vijgenbomen… alles voor jouw vakantie-tuin!

Laat je inspireren

ONS GROEN ASSORTIMENT

VASTE PLANTEN

Het zijn de bouwstenen voor je tuin. Met vaste planten creëer je een goede, sterke en groene basis voor je tuin. Deze planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in het voorjaar groter en krachtiger dan ooit terug. Kies voor bodembedekkers, rotsplanten, siergrassen of een van de vele andere soorten. Speel met hoogtes, de kleur van het blad, vorm en formaat.

Check online het assortiment

BOMEN & HEESTERS

Ben je opzoek naar wat body voor in je tuin? Neem dan een kijkje bij onze bomen, hagen en heesters. Ze zorgen voor diepte en hoogte in je tuin en zorgen hier mee voor een goede balans. Een boom geeft alle seizoenen karakter en gezelligheid en een groene haag is de beste tuinafscheiding voor een natuurlijke tuin. Bomen en heesters maken het gezellig, beschut en ze zorgen voor heerlijke, natuurlijke, verkoelende schaduw. En éxtra leuk: bomen en haagplanten zijn heel goed voor de biodiversiteit in je tuin. Veel diertjes vinden hier voedsel en onderdak. Al met al zorgen deze planten voor een heerlijk leefklimaat, bij jou in de tuin.

Check online het assortiment

PERKGOED

Met onze eenjarige planten, ook wel perkgoed genoemd, geniet je maandenlang van kleurrijke bloeien in je tuin of op je balkon. De eenjarige zomerbloeiers geven je seizoenen lang geluk en plezier. Varieer met allerlei soorten, maten en kleuren! Goedkoop, makkelijk in onderhoud en met voldoende water, geven deze kleurrijke vrienden je vaak plezier tot de herfst.

Check online het assortiment

FRUITBOMEN & DE MOESTUIN

Op weg naar de eetbare tuin! Bouw een stukje van je tuin om tot moestuin of begin klein, in de vensterbank. Geniet van je eigen gekweekte groente, fruit en kruiden. Bij Intratuin Breda vind je alle soorten moestuinplanten en fruitbomen!

Check online het assortiment

DE MOOISTE POT VOOR JOUW PLANT

Naast planten in de border, maak je een terras of balkon ook helemaal groen en gezellig met een plant in een mooie, bijpassende pot! Let hierbij op goede afwatering, zodat overtollig regenwater bij een regenbui weg kan lopen. Onze buitenpotten zijn goed bestand tegen vorst en weersinvloeden zoals verkleuring door zonlicht. Ga je voor gerecycled plastic, keramiek of mandwerk? Kom langs bij ons in de winkel en ervaar ons ruime assortiment!

Check online het assortiment

VIJVERPLANTEN

Ga voor meer biodiversiteit in de tuin, met een vijver, groot of klein! Leven in en rond je vijver, met libellen, waterlelies kikkers en nog veel meer! Met waterplanten ontstaat er meer biologisch evenwicht. Bij Intratuin Breda vind je veel verschillende soorten vijverplanten. Kies voor een mooie mix, want de planten doen allemaal hun eigen werk in de vijver!

Check online het assortiment

ARRANGEMENTEN

Bij Intratuin Breda willen we je elke dag opnieuw weer inspireren met nieuwe trends en heel veel creativiteit! Ons team laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn met onze groene producten en hopen je jaarrond te verrassen met de mooiste groene arrangementen en doe-het-zelf projecten!

Check online het assortiment

ONZE ANDERE BUITENLEVEN CATEGORIEËN