AFKOELEN IN EIGEN TUIN

Met mooi weer wil je natuurlijk naar buiten en bij warme temperaturen wil je daar nog verkoeling bij ook! Bij ons in de winkel vind je alles om volop te genieten van mooie zomerdagen, voor jou én de kinderen. Ontdek onze grote collectie zwembaden, bubbelbaden en accessoires. Creëer een zomerse sfeer in je eigen tuin en geniet van eindeloos plezier in het water. Bij Intratuin Breda staan we voor je klaar om jouw zomer onvergetelijk te maken. Kom langs en maak van je tuin een heerlijke vakantiebestemming.

WELLNESS IN DE ACHTERTUIN

Een wellness in je eigen achtertuin… wie wil dat nou niet? De opblaas jacuzzi is de perfecte combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak! De LAZY SPA is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor je na een lange dag werken snel geniet van een heerlijk ontspannen moment in de tuin!

ZWEMBADEN & ACCESSOIRES

OPBLAASBARE ZWEMBADEN

Geniet van waterpret in eigen tuin! Shop een heerlijk zwembad voor de zomer en je kids vermaken zich het hele seizoen! Kies voor een klein opblaasbaar bad met lage waterstand, veilig voor de kleinste waterratjes. Zijn de kinderen al wat ouder, ga dan voor een van onze opzetzwembaden, geschikt voor het hele gezin!

Bekijk assortiment

ACCESSOIRES EN ONDERHOUD

Wanneer je heerlijk verkoelende zwembad eenmaal klaar is voor gebruik, zorgen onze accessoires en onderhoudsmiddelen voor nog meer comfort en zwemplezier! Denk aan opblaasbaar speelgoed, afdekzeilen en fonteinen. Maar ook accessoires die het gebruik en de levensduur van jouw zwembad verbeteren. Met al deze accessoires zorg jij ervoor dat jouw zwembad het hele seizoen klaar is voor gebruik. Geen troebel water of leeggelopen luchtbedden als jij net zin hebt om te gaan zwemmen.

Bekijk assortiment

ONZE ANDERE BUITENLEVEN CATEGORIEËN