Intratuin Breda - Banner Dieren

DIERENAFDELING

We heten je graag welkom op onze mega dierenafdeling, in een gloednieuw jasje!
Een eigentijdse, speelse en extra grote afdeling waar je alles vindt voor je geliefde (huis)dier! Het welzijn, geluk en plezier van je dier staat bij ons altijd voorop!

Voor je hond, kat, vogel, knaagdier of vis ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze vernieuwde afdeling ‘Dierenleven’ vind je alles op het gebied van voeding, verzorging, onderkomen, spelen en verwennen. We hebben een heel groot aanbod in dierenvoeding maar ook vind je het nieuwste en beste speelgoed voor jouw dierenvriend.

Ons vakkundige team staat met heel veel kennis en enthousiasme en dierenliefde voor je klaar om je een passend advies te geven.

DIERENARTS AAN HUIS

Elke donderdag tussen 17:00 en 18.00 uur kun je terecht bij het inloop spreekuur. Je hoeft geen afspraak te maken. In de professioneel ingerichte mobiele kliniek kun je wekelijks terecht voor een consult en voor alle voorkomende behandelingen zoals chippen, gebitscontrole en -behandeling, vaccinatie, ontwormen en ontvlooien. Ook voor al je vragen over aanvullende behandelingen, onderzoeken, operaties en euthanasie kun je hier terecht.

Let op! Op 27 juli, 3 augustus en 10 augustus is de dierenpraktijk op vakantie! Deze 3 weken is er geen spreekuur. Vanaf 17 augustus kun je weer elke donderdagmiddag bij ons terecht.

Meer informatie

ENT-DAGEN OP AFSPRAAK

Tijdens deze actiedagen kun je je huisdier laten enten voor €25,- (inclusief de gezondheidscontrole)! Klik op de knop om de actiedagen te zien en een afspraak te maken

Afspraak maken