Intratuin Breda / Horeca / Proeftuin

EVEN GENIETEN EN ONTSPANNEN

In het hart van onze winkel bevindt zich het gezellige restaurant “De Proeftuin”. Een heerlijke plek om even te ontspannen en te genieten na een ochtend of middag vol inspiratie en winkelplezier. Voordat je verder gaat met je rondje door onze winkel, kun je genieten van heerlijke koffie met iets zoets uit eigen keuken. Lunchtijd? Geniet van onze lekkere vers bereidde broodjes of kies voor een complete lunch.

In de Proeftuin worden alle gerechten, taartjes, smoothies en soepjes dagelijks vers bereid. Er wordt gewerkt met de lekkerste ingrediënten van het seizoen. Dat smaakt naar meer!

Proeftuin openingstijden

maandag – woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 20:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag 09:00 — 17:00
zondag 10:00 — 16:30

 

 

PROBEER OOK EENS

LUXE HIGH TEA

Lekker bijkletsen en genieten.
Dit is genieten! Combineer een middagje shoppen bij Intratuin met een heerlijke, luxe high tea! Een riant gevuld plateau met hartige en zoete hapjes, vers bereid en passend bij het seizoen! Heb je zin in een gezellig uitje in Breda? Reserveer dan snel zo’n heerlijke high tea en geniet!

Luxe High Tea Reserveren

HEERLIJKE BRUNCH

Een heerlijke brunch in ons gezellige restaurant met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Geniet van heerlijke gerechtjes zoals; pancakes met turkse yoghurt en honing, omelet, wrap met salade, luxe mini broodjes, zalm, carpaccio, roomkaas, jam en roomboter, carrot cake, turkse yoghurt met granola, mini croissants, mini kaasbroodjes, een glas jus d’orange, een kop koffie of thee en een glaasje hugo 0.0.

Reserveer je brunch

GOEDE START VAN DE DAG

Begin de dag goed met een ontbijtje! Een broodje, croissant en ei met versgeperste jus d’orange en boter, jam, kaas en ham als beleg, voor maar 3,95! Geniet van zo’n heerlijk ontbijt elke dag tot 11.00 uur. Reserveren is niet nodig!