Intratuin Breda / Kerst / DIY Kerst

Doe het zelf, doe het samen, met Intratuin Breda

Wanneer je de magische entree door bent kom je terecht in ons Do It Yourself-paradijs! Een ware snoepwinkel voor elke creatieveling! Op deze XXL Doe Het Zelf afdeling vind je álles wat je nodig hebt om een creatieve kerst-uitspatting te kunnen voorzien van de juiste materialen en benodigdheden!

Ben je niet zo’n doe-het-zelver? Geen probleem! Onze creatieve toppers helpen je graag met het maken van een mooi stuk of laten je precies zien welke materialen je nodig hebt. Samen maken we het kerst!

KERSTWORKSHOPS

ONTDEK ONZE KERSTWORKSHOPS

Bij Intratuin Breda gaan we maar al te graag creatief aan de slag! Naast dat we je dagelijks hopen te inspireren met de mooiste creaties, gaan we ook graag sámen aan de slag! Om de week op zaterdag organiseren we een toffe workshop in onze workshoplokaal! Combineer een zaterdagochtend creatief bezig zijn met een gezellige lunch of rondje kerstshoppen!

Zo maken we op zaterdag 9 december deze prachtige, traditionele kerstkrans. Een basis van heerlijk geurend kerstgroen met een rijke vulling van sierappels, gedroogde materialen, asperagus, kerstdecoratie en nog veel meer! 

Doe je mee? Schrijf je dan snel in! Vol=vol!

RESERVEER DE WORKSHOP

ALLES IN HUIS VOOR EEN DIY

Onze Doe het zelf- afdeling vind je direct bij binnenkomst in onze winkel. Het creatieve walhalla! Een afdeling vol knutsel en ”DIY” benodigdheden voor een voor een mooi kerststuk, kerstkrans of ander uniek project. Van een lijmpistool tot lint en van houten doe het zelf materialen tot een waar ”schepfruit-buffet”!

 

ONZE ANDERE KERST CATEGORIEËN