Intratuin Breda / Kerst / Kerst Miniaturen

KERST IN HET KLEIN

Laat je verwonderen door een wereld vol miniaturen… ontdek een winterse wereld met oud Hollandse huisjes, ga opzoek naar de ski-piste of laat je betoveren door een wereld vol wonderen, in de Efteling!

Volg je oren en ontdek de vrolijke klanken van de kermis… Kijk daar! De draaimolen! Of dompel onder in de Noordpool en ga opzoek in deze wereld naar het huisje van de kerstman…

LAAT JE INSPIREREN

Na wekenlang brainstormen, bouwen, creëren en puntjes op de i zijn we weer apetrots op onze miniaturen afdeling! Een waar verwonderland voor jong en oud!

BOUW JOUW KERST IN HET KLEIN

GROTE KERK BREDA MINIATUUR

In 2022 sloegen Intratuin Breda en de Grote Kerk Breda de handen ineen en ontwikkelden we samen dit geweldige collectors item. Een prachtig object voor verzamelaars, liefhebbers en Bredanaars! Een unieke miniatuur van de Grote Kerk van Breda! Een prachtig object, ontstaan uit een mooie samenwerking tussen de Grote Kerk Breda en Intratuin Breda! Dit is een collectorsitem voor échte, trotse bewoners van Breda.

Maak je kerstdorp dit jaar helemaal af en geef dit unieke object een ereplekje in jouw miniatuur-wereld. Alleen verkrijgbaar bij Intratuin Breda!

EFTELING

Voor de echte fans hebben we ook dit jaar weer een prachtig assortiment met heel veel nieuwe items van de Efteling van het prachtige merk Luville! Bouw thuis jouw wereld vol wonderen in het klein en neem je favoriete attracties en Efteling-figuren mee naar huis!

WIJ VERKOPEN ONDER ANDERE:

ONZE ANDERE KERST CATEGORIEËN