Intratuin Breda / Kerst / Kerstbomen

KERSTBOMENBOS

Kerst begint met gezellig samen een mooie kerstboom kopen bij Intratuin Breda! Kies jij dit jaar voor een heerlijk geurende echte boom of een kunstkerstboom? Of wat dacht je van een alternatieve boom, zelf gemaakt of tegen de wand. Bij Intratuin heb je een ruime keuze. Groot of klein, voor binnen of buiten: jouw ideale boom zit er ook tussen!

KERSTGROEN VOOR IEDEREEN

GEUREND GROEN

Een echte kerstboom heeft die heerlijke dennengeur voor het nostalgische kerstgevoel. Bij Intratuin Breda vind je vanaf medio november alle populaire soorten kerstbomen, zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam. Of wat dacht je van een boom in pot of mand? Maak een gezellig uitje van het uitzoeken van jouw ideale kerstboom. Een gezellige start van de mooiste tijd van het jaar!

TIP! Kom de ideale kerstboom shoppen tijdens het kerstboom weekend op 2&3 december! Een EVENT weekend vól gezelligheid en speciale activiteiten!

LEES MEER OVER HET KERSTBOOMWEEKEND

KUNSTKERSTBOMEN

Tijdloos en eindeloos mooi! Een kunstkerstboom net? Integendeel! Een kunstkerstboom is altijd even mooi en vol en geeft geen overlast van naalden. Ze zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden én komen in alle soorten en maten. Een kunst kerstboom is daarbij snel en makkelijk neer te zetten én weer op te ruimen, voor jarenlang plezier. Er zijn een heleboel soorten kunstbomen die verschillen in grootte, kleur en constructie. Welke boom past bij jou?

KERSTBOOM STANDAARD

Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een stevige kerstboomstandaard. Er zijn verschillende soorten kerstboomhouders. Je kunt de boom bij veel vestigingen op een Easyfix standaard laten zetten, maar je kunt hem ook zelf bevestigen in een vrolijk gekleurde voet van Elho. Kies de beste voet uit voor jouw kerstboom en geniet de hele kerst van een boom die stevig in zijn schoenen staat!

CHECK ONLINE HET ASSORTIMENT

KRANSEN, GUIRLANDES & MINIBOOMPJES

Met een mooie grote kerstkrans aan de voordeur krijg je al kerstkriebels voordat je binnen bent. Of wat dacht je van een mooie groene Kerst guirlande rond de balustrade? Dan is je trap direct in kerstsferen gehuld. Maar ook op de vensterbank of boven de schouw staan ze heel mooi. En woon je niet zo groot, of wil je de slaapkamer, keuken of kleinste ruimte van het huis een omtoveren naar het kerstseizoen? Met onze leuke miniboompjes creëer je direct een fijne sfeer in elke ruimte!

Check online het assortiment

ONZE ANDERE KERST CATEGORIEËN