Intratuin Breda / Kerst / Kerstshow

ONTDEK ONZE KERSTSHOW

Na maandenlang brainstormen, klussen, schrijven, moodboards maken en thema’s ontwikkelen, en urenlang opbouwen is onze kerstshow weer geopend! Van 14 oktober t/m 31 december 2023 dompel je onder in een wereld vol kerstbeleving! We hopen je te verrassen met de nieuwste kersttrends, najaar-accessoires, uniek versierde bomen, lichtjes en een prachtige collectie aan schitterende ornamenten!

ONTDEKT DE KERSTTRENDS

KERSTTREND | RETRO REVIVAL

Unieke invloeden van de jaren 70 en een kleurrijke, tropische knipoog! Dit ultra uitgesproken maar méga trendy thema is bij ons een echte favoriet! De jungle verovert de kerstboom en zelfs tropische planten bloemen worden hier gebruikt als decoratie. Het resultaat? Een vrolijke, warme en kleurrijke kerstsfeer waar je je direct thuis voelt. Deze trend is heel decoratief. Wees niet bang voor kleur en prints, mix & match er op los!

KERSTTREND | WARM GLAMOUR

Het gevoel van luxe, ontspanning en comfort. In deze klassieke kersttrend beleef je een tijdloze kerst waarin diverse, oude stijlperiodes heel harmonieus gemixt worden. Elegantie ten top, met aandacht voor mooi materialen en kwaliteit. Waan je in de jaren ’20 en ’30 en creëer dit fijne sfeertje thuis!

ACCESSOIRES VOOR HET NAJAAR

Op onze kerst en trend afdeling vind je álles voor een sfeervolle beleving in huis! De mooiste sierkussens, knusse plaids, kandelaren en fijne kaarsen! Maar ook mooie dienbladen, vazen of windlichten! Laat je verrassen en inspireren en ontdek hoe jij het thuis gezellig maakt komend najaar.

KURT S. ADLER

Intratuin Breda is trots verkooppunt van de prachtige oranemten van Kurt S. Adler! Adler verrast kerstliefhebbers over de hele wereld jaarlijks met duizenden nieuwe fantasierijke artikelen. De hoogwaardige kerstornamenten – gedetailleerde kerstboomhangers – zijn hun ware specialiteit. De pakkende collecties zijn eigentijds, attractief en kwalitatief hoogwaardig.

SFEERIMPRESSIE KERSTSHOW

ONZE ANDERE KERST CATEGORIEËN