Intratuin Breda / Uitgelicht

Uitgelichte producten

Bij Intratuin Breda hebben we een heel breed assortiment aan (tuin)producten zowel voor het buitenleven als het binnenleven en ook de dieren leggen wij graag in watten. Op onze schitterende Intratuin locatie in Breda adviseren wij graag onze bezoekers zodat zij het beste advies krijgen om de bijpassende producten uit et kiezen. Deze service is volledig gratis en daarom ontvangen wij je graag in onze prachtige winkel.

Wij lichten hieronder graag verschillende producten en productcategorieën van Intratuin uit om jullie van extra informatie te voorzien. Tevens lichten wij hier in sommige gevallen ook producten uit die meteen ook te bestellen zijn via onze landelijke webshop.

Spa en zwembaden

Ontspannen in een luxe spa / jacuzzi in de achtertuin, een droom die werkelijkheid wordt met een opblaas jacuzzi van LAY-Z SPA. Ontspan en geniet van het ultieme comfort van een spa wellness in je eigen tuin.
Lees verder

Kamado en bbq’s

Er is werkelijk een barbecue voor iedereen. Of je nu houdt van de authentieke rooksmaak van een houtskool barbecue, het gemak van een elektrische of gas barbecue of de veelzijdigheid van een kamado barbecue
Lees verder

Tuinmeubelen

Want zeg nou zelf… met een lounge tuinset heerlijk relaxen in je eigen tuin is het toch net vakantie? Zonnetje, boekje en een heerlijk verfrissend drankje erbij en deze zomer kan niet meer stuk!
Lees verder