Intratuin Breda / Uitgelicht / Kamado en bbq's

Restaurant in eigen tuin

BBQ liefhebbers opgelet: het is weer tijd om de grill aan te steken! Geniet van lange, zwoele avonden met vrienden en familie terwijl de geur van perfect gegrild vlees je tuin vult.

Transformeer je tuin tot je eigen restaurant met onze ruime collectie barbecues. Ontpop je tot topchef tijdens heerlijke zomerse avonden met smakelijk gegrilde gerechten, allemaal bereid in je eigen buitenkeuken. Bij Intratuin Breda vind je altijd het model bbq dat perfect bij jouw wensen past.

Onze montageservice

Extra snel, makkelijk en veilig genieten van je nieuwe BBQ? Onze BBQ experts bezorgen je nieuwe BBQ veilig bij je thuis en zetten hem op professionele wijze bij je thuis in elkaar. Zo kun je meteen aan de slag!

Kom langs voor het beste advies

Bij Intratuin Breda bieden we een ruime collectie bbqs van onder andere Kamado, Boretti en Cobb. Ga voor een compacte houtskool barbecue of kies voor een geavanceerde gas barbecue met meerdere branders. Bij ons vind je wat je zoekt! Kom langs in de winkel voor het beste advies bij al je vragen. We helpen je graag!

Online aanbod BBQ

Er is werkelijk een barbecue voor iedereen. Of je nu houdt van de authentieke rooksmaak van een houtskool barbecue, het gemak van een elektrische of gas barbecue of de veelzijdigheid van een kamado barbecue: met zoveel soorten bbq’s is er ook één die past bij jouw wensen. Grote barbecues voor barbecueën in grote gezelschappen, of een tafelbarbecue waar je gezellig met z’n allen omheen kunt zitten, bij Intratuin vind je ze allemaal in overvloed.

The Bastard kamado barbecue VX Large Complete D 47 H 131 cm

2199.- 1999.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online
The Bastard kamado barbecue Classic Large 2022 75 x 149 x 133 cm

1499.- 1399.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online
The Bastard kamado barbecue Classic Medium Complete 2022 69 x 118 x 123 cm

1249.- 1199.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online
Intratuin kamado barbecue Urban Chef Extra small zwart D 32 H 46 cm

179.- 149.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online
Intratuin kamado barbecue Urban Chef Compact zwart D 38 H 61

279.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online
Intratuin kamado barbecue Urban Chef Medium zwart D 52 H 78 cm

649.-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Bestel online